fbpx
Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Select Festival/Uncategorized /DJ Bone – Select Festival 2020

Blog

DJ Bone – Select Festival 2020


Een stukje elektronische muziekgeschiedenis komt naar Select Festival 2020, in de vorm van DJ Bone. De Amerikaan zag in de jaren '80 Detroit Techno van dichtbij uitgroeien tot fenomeen in de muziek. Wereldwijd wordt Bone door liefhebbers bestempeld als 'the champion of the underground', zelf noemt hij zich: "an uncompromising, hype hating, 100% independent, real Detroit native come auditory striker and soul controller that cannot be bought". Des te mooier is het dat we hem hebben weten te strikken voor de tweede Select!

www.selectfestival.nl
Source

No Comments

Leave a Reply