top of page
Select-deck-boat.jpeg

Stap aan boord van het eerste bootfeest in Gouda! Een cruise voor 250 partypeople over de mooiste rivieren van de omgeving. Met de beste house, disco & electro. Exclusief tijdens Gouda750 

TICKETS

De kaartverkoop start op dinsdag 5 april om 12:00

》Early Bird Tickets: €19,-

》Regular Tickets: €23,- 

》Late Tickets: €27,-

► LINE-UP 1 JULI

》ZONNEDEK 🌿

Rolo Banca

Guylian

》DE MACHINEKAMER ⚡️

Jasmin

HETTE

2:29

► INFORMATIE
》 Varen van 17:00 tot 22:00 [16:30 aanwezig zijn op GOUDasfalt]
》 Er is eten te koop op het schip, ook vegetarische opties
》 Contact: hit@selectfestival.nl
》 Dit evenement is onderdeel van Gouda750

► LINE-UP 2 JULI

》ZONNEDEK ☀️

Bella

Mien San

》DE MACHINEKAMER 💥

Bobby Boycott

Krismika2

Boss Riga

LAATSTE INFO

Kom op tijd

Om 18:00 vertrekt de boot en trotseren we de Goudse wateren. Vanaf 17:00 gaan de deuren open, dus zorg ervoor dat je dan al helemaal ready staat bij de entree! Hoe eerder we met z’n allen op de boot zijn, des te eerder kunnen we gaan varen. Hoe eerder we varen, des te eerder kan de muziek op het Zonnedek aan kan.

 

Geluid

In samenspraak met de gemeente en GOUDasfalt is er besloten dat het Zonnedek van start kan zodra we op het water zitten en GOUDasfalt uit het zicht is. Helaas gelden er strenge restricties voor versterkt geluid op GOUDasfalt en deze restricties willen we zo goed mogeljjk respecteren. Op deze manier kan iedereen genieten.

 

Entree

We stappen op bij de kade van GOUDasfalt (zie plattegrond hieronder). De Select-crew en de beveiliging leiden alles in goede banen zodat we veilig kunnen feesten. Dat begint met veilig opstappen. Zodra je ticket gescand is zal je in groepjes van maximaal 8 mensen de boot op geleidt worden. 

kaart selectwav.png

Op de boot

Op de boot kan je muntjes halen met cash en PIN. Er is ook eten te koop, klaar gemaakt door Casa Chow, yum! Er is GEEN sigaretten automaat aanwezig. Dus voor de rokers onder ons: zorg ervoor dat je goed bepakt bent voordat je de boot op gaat. Er zijn geen kluisjes, maar wel een onbewaakte garderobe.

 

Let op elkaar

Zorg goed voor jezelf en voor andere. Hydrateer genoeg, haal wat te eten, smeer jezelf in en neem zo nu en dan even rust van het dansen. Respecteer elkaar en elkaars ruimte. Ieder mens is prachtig! Voel je je onveilig? Meld het bij de Select-crew. Voel je je niet goed? Meld het bij de EHBO crew...

 

Na afloop

Als we weer aangemeerd zijn leidt de Select-crew jullie in groepjes van maximaal 8 personen per keer van de boot af terug het vaste land op. Denk aan de omwonenden en pak in alle stilte je fiets. Blijf niet op het terrein hangen, de after is ergens anders ;) Op dezelfde dag is Gouda Op Sterk Water bezig op GOUDasfalt, laten we ook stilletjes zijn voor dit mooie evenement. 

 

Afterparty

Is 22u ook voor jou nog geen bedtijd? Volg ons dan vrijdagavond naar de markt waar we doortrekken tot in de vroege uurtjes bij Casa Chow!

bottom of page