SELECT VOORINSCHRIJVING

Alleen voor ticketinformatie. Dus geen ongewenst nieuws in je inbox!

Jij bent er bij!

Jouw garantie om een ticket te bemachtigen voor Select 2021, zonder direct geld uit te geven in onzekere tijden. In deze voorinschrijving houden wij 1000 tickets gereserveerd voor onze Select voorinschrijvers.

Ben jij ook aanwezig?

 

 

 

 

Waarom is dit interessant?

Herken jij dit ook uit 2020? Je had meerdere tickets gekocht voor diverse festivals, zonder hier daadwerkelijk te zijn geweest. Zonde! Ook in 2021 zullen festivals een onzekere tijd tegemoet gaan. Wil jij ook dit jaar weer geld uitgeven aan onzekerheid? Tuurlijk niet! Hoe fijn is het dan dat Select Festival jou in onzekere tijden wat zekerheid kan bieden. Wij kunnen jou namelijk de garantie geven om aanwezig te zijn op het elektronische festival in Gouda, zonder direct geld uit te geven!

Hoe krijg ik garantie?

Hoe krijg jij garantie op een ticket? Easy! Dat heb jij al door je te registreren per mail in bovenstaand formulier. Wanneer Select Festival voldoende zekerheid heeft om daadwerkelijk plaats te vinden, ontvang jij een mail met ticketinformatie. Zo ben jij de eerste met zekerheid om los te gaan op Select Festival! Samen met onze zorgvuldig geselecteerde artiesten ontdek jij alle uithoeken van techno tot afro-house en van acid tot 90’s rave.

Wanneer Select 2021 niet door gaat

Een scenario kan zijn dat Select 2021 nog niet kan plaatsvinden door COVID-19. Don’t worry! De voorinschrijving blijft dan geldig tot de eerst volgende editie.